Naše stručno i profesionalno osoblje u mogućnosti je:

da ispuni najstrožije zahteve iz oblasti obrade limova.

Escoterm d.o.o. biografija

Preduzeće Escoterm osnovano je 1992 godine, bavi se proizvodnjom i pružanjem usluga u metaloprerađivačkoj delatnosti. Napočetku mala firma koja je poslovala sa manjim uslužnim kapacitetom obrade limova i osoblja, izradom i montažom metalnih delova i montažom krovnih panela. Tokom vremena firma je dostigla visok nivo opremljenosti, stručnosti i povećala kapacitet poslovnog objekta, zaposlenosti i opšteg poslovanja.

Preduzeće rukuje sa najsavremenijim mašinama današnjice. Počev od mašine za sečenje kojoj je maksimalna dužina sečenja 3 metra, mašina za savijanje dužine 3 metra, valjak za razne oblike krugova i polu krugova, mašina grickalica za sečenje ćoškova, TIG/MIG/MAG uređaji za zavarivanje, Water Jet mašina za najpreciznije vodeno sečenje.

Zašto izabrati nas?

Ispunjavamo najstrožije zahteve

Pružamo visoku preciznost

Koristimo najsavremenije mašine današnjice

Metaloprerađivačke usluge koje nudimo su:

Obrada metala

U našem posedu nalaze se elektromotorne makaze koje nam omogućavaju isecanje svih vrsta limova debljine 10mm i dužine 3000mm, kao i prohron, nerđajućih limova sa izuzetnom preciznošću i po merama klijenata. Ukoliko je potrebno, na traženim mestima bušimo i probijamo rupe i pripremamo lim za dalju obradu ili montažu.
Zahvaljujući hidrauličnoj presi vršimo savijanje limova (deformacijom, oblikovanjem ili rundovanjem) za potrebe izrade oluka, oklapnika ili veter lajsni. Pored toga, naše stručno i profesionalno osoblje nudi Vam uslugu isecanja uglova, uz precizno štelovanje ugla, kako bi se sve pripremilo za kasniju izradu različitih vrsta ormana, kutija, radnih površina i sl. Koristeći bravarsku tremilicu, obavljamo sečenje čeličnih profila, flahova i cevi na željenu dužinu.
Posedujemo i CO2 aparate za zavarivanje, kao i TIG aparate 250 i 350 A, za profesionalno zavarivanje koji u postupku koriste volfram u inertnom gasu što omogućava zavarivanje bakra, čelika, inoxa, aluminijuma i bakarnih legura, kvalitetnim spojem. Prednosti ovog postupka su visok kvalitet zavarenog spoja, kao i mogućnost zavarivanja u svim položajima, jer nema rasprskavanja kapljica.

WaterJet - Vodeno sečenje

WaterJet je sečenje vodenim mlazom. Pomoću ove metode dostižemo visoko kvalitetnu preciznost i finoću reza za sečenje raznih vrsta materijala kao što su: čelik, inox, staklo, aluminijum, granit, mermer, keramiku i tako dalje...

Bravarski radovi

Oblast našeg delovanja obuhvata sve vrste bravarskih radova, počevši od izrade i ugradnje vrata i ograda, pa sve do prepravki i nadogradnji već izvedenih radova. U našem radu koristimo najkvalitetnije materijale, a odmah po Vašem pozivu naš tim stručnjaka će izaći na teren kako bismo sagledali situaciju, uzeli sve neophodne mere i saslušali Vaše zahteve, u vezi sa finalnim izgledom bravarije.
Krovni i fasadni paneli imaju veliku primenu u građevini, prilikom izrade objekata, kao što su: proizvodni i magacinski pogoni, kao i poljoprivredni objekti. U našoj ponudi nalaze se trapezasti limovi koji se izrađuju od pocinkovanog i plastificiranog lima, koji se po zahtevu kupca može izraditi u određenoj boji. Takođe, isporučujemo panele od poliuretana i mineralne vune, potrebne debljine, za različite namene.